Site icon Mutlu ve Sağlıklı

Akciğer Temizliği Nasıl Yapılır? Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Akciğer Temizliği Nasıl Yapılır? Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Akciğerler, dışarıdaki havanın kan dolaşımımıza katılmasını sağlayan, solunum sisteminin en önemli organıdır. Akciğerlerin düzgün şekilde ve tam kapasiteyle çalışabilmesi için, belli aralıklarda Akciğer Temizliği yapılmalıdır. Akciğer hastalıkları, kalp- damar hastalıklarından sonra en tehlikeli hastalıkların başında gelmektedir.

Akciğerlerinizi toksinlerden arındırmak, bronşlardaki tahriş edici hasarlardan kurtarmak ve Akciğerin iyileşmesini sağlamak için en etkili yöntem Akciğer Temizliği için gereken uygulamaların yapılması gerekmektedir

Dr. Aidin Salih’in diğer yazıları

Kimler Akciğer Temizliği Yapmalıdır?

Aşağıdaki risk faktörlerine sahip kişiler Akciğer Temizliği yapmalıdır.


Akciğer Temizliği İçin Hazırlık

7 gün süresince aşağıdaki 2 seçenekten biri uygulanır:

Bu 7 gün boyunca akciğerleri yumuşatan ilaçlardan biri veya birkaçı ek olarak kullanılır:


Akciğer Temizliği Nasıl Yapılır?

10 Gün Boyunca

Buna paralel olarak omuzlara, sırtın üst kısmına ve yanlara günaşırı 10 – 12 kupa kapatılır. Toplam 5 defa kupa kapatılmış olacaktır. Bu işlem balgam atmayı kolaylaştırır ve hızlandırır.

Bundan sonra 10 gün boyunca aşağıdaki karışımlara devam edilir:

Bu tedavi balgam ve öksürüğü artırabilir, bundan endişe edilmemelidir. Çünkü balgam sadece öksürükle atılır.

İnatçı öksürükte balgam söktüren, akciğerleri temizleyip güçlendiren ilaçlar:

Her tür öksürükte ek olarak aşağıdaki balgam söktürücüler kullanilabilir:

Nuh (a.s.) vereme yakalandığında, Cenab-ı Hak tarafından sadece beyaz üzüm yemesi vahyolunmuş bu şekilde şifa bulmuştur. Kan grubu A ,B ve “AB” olanlar için beyaz üzüm ne kadar şifalı ise, kan grubu “O” olanlar için siyah üzüm o kadar şifalıdır.

Kaynak Kitap: Dr. Aidin Salih – Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde

Dr. Aidin Salih’in diğer yazıları


Organ Temizliğine İhtiyacınız Var mı?

Dikkat: Kalp, karaciğer veya beyin ameliyatı ya da organ nakli gibi ameliyat geçirenler, diyalize bağlı böbrek hastaları, iki yıldan fazla insülin kullanan diyabet hastaları, uzun tıbbi tedavi sürecinden çıkanlar ve 60 yaşın üzerinde olanlar bu temizleme işlemlerini hekim tavsiyesi olmadan ve kontrolsüz yapmamalıdır!

Hangi Durumlarda Organ Temizliğine İhtiyaç Vardır?

Tüm sorulara verdiğiniz cevap “Evet” ise, sağlığınızın yerinde olduğu söylenebilir ve temizlenmeye muhtaç olmayabilirsiniz.

Aksi durumda olanların organları temizlenmeye ve tedaviye muhtaçtır.
Tüm hastalıkların sebebi aynı olduğuna göre, tedavisi de hemen hemen aynıdır.

Dr. Aidin Salih’in Organ temizliği konulu yazıları


Dr. Aidin Salih Kimdir?

Lugansk, Ukrayna’da Tıp Fakültesini bitirdi. Sovyetler Birliği’nde yıllarca tıp doktorluğu görevini yürüttü. Daha sonra Taşkent Devlet Üniversitesi’nde Biyoloji bölümünden mezun oldu. Ayrıca Uluslararası Alternatif Tıp Okulu’nu bitirdi.

Biyoloji diploma tezi ‘Yabani Hayvanların Fizyolojisi’ üzerineydi. 30 yılı aşkın bir zamandır aldığı çok yönlü eğitimlerle insan ve hayvan hastalıklarının sebeplerini inceledi.

İslam Tıbbı, Tıbb-ı Nebevi konusundaki alimlerin ve eski hekimlerin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlandı. Tedavileriyle binlerce insanın şifa bulmasına vesile oldu. Bu çerçevede geliştirdiği tıp yaklaşımını anlattığı “Gerçek Tıp – Yitik Şifanın İzinde” isminde bir kitabı bulunuyor. 40 yaşında müslüman olan Salih, 9 Kasım 2014’de İstanbul’daki evinde hakkın rahmetine kavuştu.

Exit mobile version